Fri fragt ved køb over 600 DKK | Ordrer placeret inden kl. 14:30 sendes samme dag | 100% lovlige produkter | 4.7 på Trustpilot

Raw Hemp
0 - DKK
Ingen produkter i kurven

Vi takker North Grow Cannabis Expo for et virkelig dejligt arrangement!

Raw Hemp Deltager på North Grow Cannabis-Messen i København

I weekenden samledes cannabis-entusiaster fra hele Europa til North Grow-messen, som fandt sted på Locomotivværkstedet i København. Arrangementet, grundlagt af Cutter Mehri, er blevet Skandinaviens største cannabis-messe siden det første arrangement i 2018 på Bella Center. Mennesker i alle aldre deltog, lige fra børnefamilier til pensionister.

En Mangfoldig Messe for Cannabiskendere

North Grow er et betydningsfuldt mødested for alle med interesse for cannabis og dens mange anvendelsesområder. Messen fokuserer på alt fra medicinske til industrielle aspekter af planten og byder velkommen til en række forskellige udstillere, der deler deres viden og produkter.

Også vi var til stede og præsenterede vores sortiment på messen.

En Mangfoldighed af Udstillere

Blandt de mange udstillere på messen var nogle af de mest velrenommerede navne inden for cannabisindustrien. Sensi Seeds, der er kendt for deres højkvalitetsfrø og genetik, var et af de udstillende firmaer. Christiania Bryghus tilbød besøgende en smagsoplevelse med deres ølprodukter, der indeholder hamp. Også Pressure Labz fra USA, kendt for deres koncentratprodukter, var til stede.

Raw Hemp: En Fremtrædende Udstiller

Vi hos Raw Hemp, der specialiserer os i høj kvalitet hamp og CBD-produkter, var naturligvis til stede på messen. Vores nabo på messen var Generalens Hampa, og vi var stolte over at være de eneste svenske udstillere på stedet. Sammen tilbød vi vores besøgende et omfattende udvalg af hampaprodukter, herunder blomster og CBD-vapes.

Besøgendes Interesse for Raw Hemp

Det var tydeligt, at besøgende på messen var meget interesserede i Raw Hems produkter. Mange tog sig tid til at udforske sortimentet og viste særlig interesse for at prøve de forskellige CBD-vapes, der var tilgængelige på stedet. Raw Hemp blev anerkendt for sin høje kvalitet og sit engagement i at sprede viden om hamp.

Raw Hemp Cannabis ExpoSensi Seeds Cannabis ExpoChristiania BryghusCBD Flower Cannabis Expo

Relaterade inlägg